Groepen

De Snuffels

De Snuffels zijn kindjes van het derde kleuterklasje en van het 1ste en het 2e leerjaar. Ze worden hier met open armen ontvangen. Tweemaal per maand vindt er een activiteit plaats, meestal op een zaterdag van 14u tot 17u. Een bosspel, knutselen, zwemmen, sporten, … komen allemaal aan bod en worden georganiseerd door Nina, Noor en Maud.

De Joengelen

Vanaf het 3e tot 4e leerjaar kan je terecht bij de Joengelen, een avontuurlijke groep onder leiding van Kobe, Naïla en Arno. Zij spreken net zoals de Snuffels tweemaal per maand af, alsook meestal een zaterdag van 14u tot 17u. Houd je van bosspelen, sporten, expedities en lol trappen? Dan ben je hier zeker en vast aan het goede adres!

De Vedetten

De volgende groep zijn de Vedetten. Zit je in het 5e of 6e leerjaar? Dan kan je hier terecht! Zij zullen tal van leuke activiteiten beleven onder leiding van Brent, Julia en Aukelien. Een doordacht bosspel, waterspelletjes, dropping,…. 

De Kastaars

Jongeren in het 1ste en 2de middelbaar behoren tot de Kastaars. Zij zullen tal van leuke activiteiten beleven onder leiding van Dylan, Imke en Raf. Een zelfgemaakte escaperoom, waterspelletjes, dropping,…. 

De Barry’s

Jongeren in het 3de & 4de middelbaar zijn welkom bij de Barry’s. Wie hier terecht komt zal veel spek met eieren moeten eten.
Floris, Tiemen en Renke gaan namelijk straffe toeren met jullie uithalen. Zeepkistenrace, bosspelen, een namiddagje sport of een avondspel. Voor ieder wat wils!

De Preikes

Nell en Lander nemen dit jaar de preikes voor hun rekening. Deze groep bestaat uit +16 t.e.m. 30-jarigen. Eén keer per maand komen ze samen en beleven dan spannende, mooie, grappige of avontuurlijke momenten. Een dropping, nachtspel, quiz of stadsspel: simpelweg toffe activiteiten voor de volwassen jeugd.

Sympathisanten

Bent u minimaal 16 jaar, praat u graag eens bij met vrienden vergezeld van een drankje in een tof thema? Jarne organiseert maandelijks samen met de Preikesleiding een Gezellige Avond (GA) waar u als Sympathisant steeds welkom bent. Het enige wat u hiervoor moet doen is u ter plekke inschrijven of via de website als sympathisant. Het lidgeld hiervoor bedraagt slechts €10.


Scroll to top